Handelsbetingelser


Generelt

Sejersen Trading

CVR: 36589655

Ellemosevej 33, 8310 Tranbjerg

info@sejersentrading.dk

Tlf.: +45 2047 5598

Etableret i 2015

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser finder anvendelse mellem køber og Sejersen Trading, med mindre de er fraveget ved udtrykkelig aftale mellem parterne.

Betaling

Alle ordre betales på forhånd ved en bankoverførsel, medmindre anden aftale tydeligt forlægger mellem kunden og Sejersen Trading.

Levering

Levering finder sted indenfor, mellem kunde og leverandør, aftalte tidspunkt. Dog med forbehold for forsinkelse grundet købers undladelse på handling.

Fortrydelsesret

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du;

a) har modtaget din vare

b) får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis

c) får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele

Varer undtaget fortrydelsesretten

Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten:

Varer som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Varens stand ved returnering

Varens stand, når du sender den retur Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Copyright © 2022 Halsedisser.dk. En del af SejersenTrading CVR: 36589655. Handelsbetingelser